Roštilj - Zlatno burence
386
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-386,ajax_fade,page_not_loaded,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode-title-hidden,qode_grid_1300,vss_responsive_adv,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Roštilj na ćumur

Roštilj u našem restoranu dnevno ispeče preko 100kg najboljeg roštiljskog mesa

Proces pripreme roštiljskog mesa

Proces pripreme mesa za roštilj je specifičan i odvija se u nekoliko faza

Autentični ukus

Kako bi se postigao sočni, autentični ukus roštilja neophodno je da se meso priprema sa specifičnom kombinacijom začina

Priprema mesa

Juneće meso koje koristimo u pripremi našeg roštilja odabrano je iz brdsko planinskih krajeva naše zemlje. Posebnom obradom i odležavanjem, dobijamo vrhunsku masu za pripremu roštilj mesa.

Način pečenja

Roštilj na ćumur je tradicionalni  način termičke obrade mesa. Ćumur se pravi od drveta šljive koji daje posebnu, prepoznatljivu boju i aromu.

Tajni sastojci

Naš veliki majstor roštilja svojim začinima daje posebnu dušu našim specijalitetima.

Jedinstven ukus

Na ovom mestu se još od davne 1866. godine roštilj priprema na isti način, što ga čini jedinstvenim i neponovljivim.

Recept za idealan ukus

Juneće meso0%
Ćumur drveta šljive0%
Začini0%
Dužina pečenja0%

Kontaktirajte nas

Pratite Zlatno burence na društvenim mrežama ili nam pišite.